Metthati Ullipaya Pakodi!!
Hello Foodies!!
Today I’m making one of my favourites – Metthati Ullipaya Pakodi! 🌧️🧅
Soft, crispy and full of nostalgic flavour, this recipe hits different especially on a rainy evening.
I’m using Kalasham Besan because purity matters no mixes, no shortcuts, just 100% pure.
Get yours from Blinkit or Swiggy Instamart and http://kalasham.in/
Do try this recipe!
Detailed recipes with Ingredients and Method in English & Telugu visit https://www.vismaifood.com
Check out our kitchenware, appliances, utensils, and ingredients by the following link:
Vismai Food’s Amazon Store 🛒: https://www.amazon.in/shop/vismaifood
Ingredients:
3 Onions (roughly chopped)
3 Greem chili choppings
1.5 tbsp Ginger chopping
2 sprigs Curry leaves
2.5 tbsp Ghee
2 cups Kalasham Besan
Salt
1/4 tsp Baking Soda
1/2 tsp Turmeric
Water
Oil for deep frying
Follow us on Social Media:
https://twitter.com/VismaiF
https://www.instagram.com/vismaifoodies/
https://www.facebook.com/Vismai-Food-…
Vismai Food Team:
Executive Producer: Swetha Paruchuri
Music: Kalyani Malik
Camera: Phani Sudhir
Editing: Koteswar
Social Media Manager: A.K








Ingredients:
3 Onions (roughly chopped)
3 Greem chili choppings
1.5 tbsp Ginger chopping
2 sprigs Curry leaves
2.5 tbsp Ghee
2 cups Kalasham Besan
Salt
1/4 tsp Baking Soda
1/2 tsp Turmeric
Water
Oil for deep frying
Mee voice ki nenu fidha ayanu 😊
Happy to see you 😊
Good morning
Vismai vantala andi
Your voice is super
Today first time your
Face cusamu.
Good andi
God bless
Gilli gilli veyandi bavundi thammudu
సార్ ఒకటి గమనించాలి దీంతో
శనగపిండి ఒరిజినల్ అయితే మాత్రం అలా రెడ్ రాదండి దాంతో బియ్యప్పిండి ఏమైనా కలుస్తాయి కలర్ షేడ్ అవుతుంది
నాచురల్ అయితే ఎల్లో కలర్ లోనే ఉంటాయండి ఫ్రై చేసిన కూడా మేము దాల్ తీసుకొచ్చి మేమే మిషన్లు ఆడతాం కాబట్టి దాంతో తయారుచేస్తాం కాబట్టి నేను ఆ నోటిఫికేషన్ ఇవ్వగలుగుతున్నాను 🙏
Hair transplant cheyinchukunara miru
Hii sir meru super ga unaru sir
Me voice super sir
నిన్న సాయంత్రం చేశాను